tiistai 15. toukokuuta 2012

Kenraaliharjoitus

Viimoset kokeenomaiset ennen lauantain koetta. Huomio tänään liikkeiden välisissä siirtymissä.

Otin liikkeiksi
  1. liikkeestä seisominen
  2. kaukokäskyt
  3. nouto
  4. liikkeestä maahanmeno
Oltiin suoritusvuorossa ensimmäisinä ja meillä meni aika pitkä aika odotellessa (ennen ja liikkeiden välillä) liikkurin opastamiseen, mikä sekin hyvää treeniä, mutta kokeessa liikkeet menevät jouhevammin mikä tuo varmasti meillekin sujuvuutta.

Juuri kun päästiin aloituspaikkaan niin jotain rätinäpaukkuja pamauteltiin viereisellä kentällä. Rita merkkasi sen ja sitten oli vähän epävarma, että missäs treeneissä sitä oikein ollaan. :-) Meni lähtökuoppiin, mutta seuraa-käskyllä tuli alkuun hyvää seuraamista, sitten jätätti käskyn kohdalla - taisinpa itsekin vielä vilkaista koiraa käskyhetkellä, ja tällainen kokeessa olisi sellainen turha pisteenvähennys.

Kehuin koiran kevyesti ja otin samantien käskyn alle. Siirryttiin ja otettiin kaukokäskyt. Teki saman kuin viimeeksi: nousi mutta ennakoi maahanmenon? Siis ei ole muuten tällaista tehnyt, ainoastaan noissa treeneissä. Hmm.. No, mutta se nousi, mikä on meille puolivoittoa.

Taas kevyt kehu, ja käskyn alle. Siirryttiin hieman ja otettiin nouto. Painokas "istu" ennen valmista. Heitin kapulan aika suureleisesti ja korkealla kaarella - ei mitään karkausintoa. Lähti luvasta, palautti varmaan vähän vinoon (en muista mutta koiran tuntien).

Kevyt kehu ja käskyn alle. Pieni siirtymä, josta liikkeestä maahanmeno. Oli hieman taas huonoa seuraamista mutta maahanmeno vissiin ok. Loppuun sai iltaruokansa purkista.

Sitten tehtiin vielä kakeja erikseen ja nostin vaan istumaan ja annoin istua tovin. Ei mitään ennakointia. :-D Outo.

Kivalla vireellä se vetelee! Eli nämä koiran ongelmat onkin mahdollisesti vaan ohjaajan korvien välissä. En peru koeilmoittautumista. ;-) Joskin seuraaminen... Yök. Ja siirtymät taas: ehdottomasti jatkossakin käskyn alle -> pysyy paremmin mukana eikä herpaannu niin herkästi siirtymissä. Käskyn alla ulos kehästä ja superriekutukset ja palkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti